1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zalm
  5. Wilde oester omwikkeld met zalm op lepel

Wilde oester omwikkeld met zalm op lepel

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2004

Ingrediënten 4 personen


4 wilde oesters 4 plakjes verse zalm
? bosje bieslook
? citroen
Creme fraiche
Peper



Ja, echt een geweldig mooi amuse. En SUPER SUPER eenvoudig om te maken. Je zal zeker de blits met deze amuse maken

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het bieslook zeer fijn (1 mm? . Maak de oesters pen en maak ze schoon. Breng de plakken zalm op smaak met peper en druppeltjes citroensap.: Rol de oesters in de plakjes zal.

Bereidingswijze

Leg de omwikkelde oester op een lepel. Roer de creme fraiche dor en leg et een lepeltje een klein beetje creme fraiche op de amuse. Strooi er tenslotte wat beslook overheen.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top