1. Home
  2. Recepten
  3. Tussengerecht
  4. gegratineerde geitenkaas met honing en amandelen

gegratineerde geitenkaas met honing en amandelen

  • , Tussengerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 19-12-2004

Ingrediënten 4 personen


1/4 rode paprika
1 citroen
4 palkken verse geitenkaas van ca. 1 cm dik
2 eetlepels vloeibare honing
2 eetlepels geschaafde amandelen
1 eetlepel blue band vloeibaar
100 gr. rucola salade
2 eetlepls olijf olie



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de gril voor op de hoogste stand. Snijd de paprika in kleine blokjes. Boen de citroen schoon en rasp de gelde schil er dun af. Pers de citroen uit.

Bereidingswijze

Bekleed de grillplaat met bakpapier en leg de plakken geitenkaas erop. Bestrijk de plakken geitenkaas met honing en strooi de amandelen pprenkel de margarine erover.
Schuif de grillplaat ca. 10 cm. onder het hete grill-element en laat het in ca. 2-3 minuten de kaas iets smelten en amandelen licht kleuren.
Verdeel de rucola ondertussen, paprikablokjes en geraspte citroenschil over vier borden. Sprenkel het citroensap en de olijfolie erover. Schep met een spatel de plakken geitenkaas op de borden.

Serveertip

Serveer direct.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ratnaboon


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ratnaboon
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top