rode uienchutney

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 20-30 min.

gewoon lekker bij een stukje vlees.
Of bij een voorgerecht met pate of kaas

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
1 kg rode uien in halve ringen.


1 el bruine basterdsuiker

2 el sherry of balsamicoazijn

5 el olijfolie
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snij de uien in ringen.

Bereidingswijze

Verhit de olijfolie in een grote koekenpan, voeg de uien toe en bak ze op een laag vuur 25 minuten.

Roer ze regelmatig om.

Voeg de zuiker en azijn toe en verwarm het 5 tot 10 minuten.

Laat het lekker indikken.

Breng op smaak met versgemalen peper en zout.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

pg avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten