KNoflookgarnalen in scherpe saus

  • Thais, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 18-12-2004

Een heerlijk pittig garnalengerecht en in 5 minuten klaar!

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
wok

Voorbereiding

Garnalen pellen: staarten laten zitten en darmkanalen verwijderen. Garnalen platdrukken.

Ui pellen en in verticale, halve ringen snijden.

Bereidingswijze

Ui, knoflook, gember en peper in de olie roerbakken tot alles zacht is. Garnalen toevoegen en roerbakken tot ze kleur krijgen en beginnen op te krullen. Doperwten toeveogen en goed warm laten worden.
Chilisaus, vissaus, en indien nodig nog het water met de maizena vermengen, in de pan schenken en al roerend laten koken tot alles indikt.

Serveertip

Lekker met mie of wite rijs en garneren met basilicum.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten