Linzentapenade

  • Internationaal, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 17-12-2004


Een feestsmeersel of dip die een beetje gebaseerd is op de Oost-mediterrane "Humus". Je hoort hem te maken met zelf gekookte
linzen uit de "Puy", maar omdat je voor een feestje al genoeg te doen hebt nemen we nu gewoon een blik van Bonduelle.
Laat dit je overigens niet weerhouden om - als je je daartoe geroepen voelt - alsnog "echte" linzen te gebruiken.

Deel dit recept

Ingrediënten 8 personen

Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vergiet, staafmixer

Bereidingswijze

Spoel de linzen en laat ze goed uitlekken in het vergiet.

Doe ze in een hoge beker en voeg de tapenade's, de knoflook en de helft van de cognac erbij. Maak alles mooi fijn met de staafmixer en maak alles op smaak met de zoete rode chilisaus en de rest van de cognac.

Serveertip

Heerlijk met warme foccaccia, stok- of pittabrood.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten