1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Cheeseolettes

Cheeseolettes

Door: will_s

  • , Vegetarisch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 16-12-2004

Ingrediënten


3 eieren
200 gram zelfrijzend bakmeel
2 eetl. melk
2 eetl. fijngehakte uitjes
2 eetl. gehakte peterselie
100 gram boter
500 gram geraspte oude kaas
zout
peper



Cheeseolettes zijn een lekkernij bij de brunch.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak een beslag van bloem en eieren en verdun het eventueel met de melk. Het
moet een dik beslag worden. Voeg de uitjes, peterselie en de kaas toe. Maak
het beslag pittig op smaak met zout en gemalen peper. Smelt boter in de
koekenpan en schep wat van het beslag in de pan.Bak cheeseolettes aan beide kanten mooi bruin en gaar.

Serveertip

Smaakt
heerlijk met tomaten of gemengde salade. Eet smakelijk.



Deel dit recept

Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top