Recept van www.snelklaar.nl en leek me errug lekker
De krenten en rozijnen wassen drogen en enkele dagen in de bier laten trekken. De eieren in de mixer heel dik mengen en onder het mengen de vanille en de duiker toevoegen de bloemmet een lepel een voor een door de eiermassa doen.Waarna de rozijnen en de krenten,sukade,rum,amandelschaafsel en kaneel hier aan toegevoegd kunnen worden. Vervolgens de boter toevoegen en voorzoichtig met de massa vermengen. Let erop dat de luchtigheid van het deeg niet verloren gaat. De oven op 10 minuten voorverwarmen en het beslag in een beboterde vorm doen en in een voorwarmde oven 175-200 graden zo'60-70 min gaar bakken, de oven de eerste 20 min NIET openen. Prik met een mes midden dat droog moet zijn als de cake gaar is. De keksi laten afkoelen en de suikermuisjes erop strooien.
empress 23-11-2005
Kaneel er bij doet ook wonderen
empress 23-11-2005
???????? Niet voor kinderen??????
Je bent niet wijs! Elk kind smult hier van. Trouwens.... als je alleen rozijnen op rum er bij doet smaakt ook errug prima!!!!!
Bij ons is een koek van 12 eieren in 1 dag op!
rh68 15-05-2005
niet voor kinderen