1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Ragout van konijn met groenteparels

Ragout van konijn met groenteparels

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-12-2004

Ingrediënten 4 personen


1 panklaar konijn
4 plakken bladerdeeg van 10x10 cm
? l fond of kippenbouillon
1 courgette
1 dikke wortel
1 bussel boterraapjes
1 takje tijm
50 g koriander
peper, zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Steek met een aardappellepeltje kleine parels uit de courgette, wortel en raapjes. Blancheer de groentjes apart in kokend water, maar laat ze krokant. Spoel ze meteen onder de koude kraan.
Voeg de korianderkorrels bij de fond en laat 20 minuten trekken. Zeef door.
Snijd de konijnenfilets en andere mooie witte stukken zonder botjes in reepjes van 2 cm en bak ze gaar in een tafelpan. Kruid met peper, zout en tijm en overgiet met de koriandersaus.
Voeg pas op het laatst de groenteparels toe en laat indikken.
Bak intussen de bladerdeegplakjes van 10x10 cm in de op 180 C voorverhitte oven gedurende 20 minuten. Snijd ze meteen na het bakken open en vul ze met de konijnenragout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top