Wildbouillon met stukjes haas en Madeira

  • Nederlands, Soep
  • 30-60 min.

Een licht soepje die absoluut niet zwaar is. Leuk als je wild eet en deze soep/bouillon als voorgerechtje

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200 gram haas in stukken
1 liter wildbouillon
1 eetlepel tomatenpuree
2 uien, 2 eidooiers
1 dl. Room
scheutje Madeira
zout en peper
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

  • Breng de haas met de bouillon, de puree en de gehakte uien aan de kook en laat dit ca. 90 minuten trekken.
  • Zeef de bouillon en haal het vlees van de botjes.
  • Voeg het hazenvlees toe aan de soep en verwarm dit.
  • Roer de eidooiers los met de room en enkele lepels hete soep en voeg dit al roerende toe in de pan bij de soep.
  • Breng de hazensoep op smaak met de Madeira, zout en peper.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten