1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Triffle

Triffle

  • Engels,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-12-2004

Ingrediënten 8 personen


1 cake,1 pot jam naar keuze(liefst rode want die kleurt beter),250 gr mascarpone,250 ml slagroom, 1 eetlepel citroensap,2 zakjes vanillesuiker,1 zakje slagroomfix,75 gr chocolade


Verder heb je nodig


1 grote glazen schaal, rasp of kaasschaaf


Heerlijk toetje,makkelijk voor grote groepen en een dag van tevoren te maken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de cake in plakjes.
Klop de slagroom stijf met 1 zakje vanillesuiker en de slagroomfix.
Roer de mascarpone los met het citroensap en 1 zakje vanillesuiker.Spatel de slagroom door het mascarponemengsel.
Maak in een grote glazenschaal lagen van de cake,jam, en het slagroom-mascarponemengsel.
Schaaf de reep chocolade en strooi dit als laatste over de lagen.Laat de triffle voor het serveren minimaal 4 uur in de koelkast staan.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dianavth


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dianavth
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top