1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Multi-culturele keuken
  5. Duiveltjes vlees

Duiveltjes vlees

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-12-2004

Ingrediënten 4 personen


6 eetlepels ketjap manis, 6 eetlepels azijn, 6 eetlepels ketchup, 2 theelepel sambal, 1 zakje nasikruiden, boter, 1 doosje champignons, 2 eetlepels pindakaas, 2 uien, 1/4 slagroom, 500 gram kip



Dit recept is eigenlijk limburgs en heet dan Duuvelkes vleis. Heerlijk, beetje pittig en toch zoet.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Doe de ketjap, azijn, ketchup, sambal en nasikruiden in een kom en meng hier de kipblokjes door.

Bereidingswijze

Fruit de ui in wat boter en doe daarna de champignons en de kip met marinade en al erdoor. Kip bruin bakken. Daarna de pindakaas en slagroom erbij. NIET meer laten koken.

Serveertip

Geweldig over rijst of met stokbrood op bv een verjaardag.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 19jolanda66


Reacties (8)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van 19jolanda66
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top