1. Home
  2. Recepten
  3. Indiase keuken
  4. Indiaas groentepasteitje met saffraanrijst

Indiaas groentepasteitje met saffraanrijst

Door: sarjenka

  • Indiaas, Vegetarisch
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 13-12-2004

Ingrediënten 4 personen


1 envelopje saffraan,
1 pak pandanrijst,
zout,
3 el olie,
600 g gemengde roerbakgroenten,
1 el garam massala,
1 tl gemalen koriander,
1 tl gemalen komijn,
3 el bloem,
1 blikje kokosmelk (400 ml),
4 pasteibakjes


Verder heb je nodig


Oven


Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Los de saffraan op in wat water. Breng ander water aan de kook, voeg de opgeloste saffraan toe en kook de rijst met wat zout volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Verwarm de oven voor op 120 graden en laat de pasteibakjes alvast warm worden. Verhit olie en roerbak de groenten enkele minuten. Voeg garam massala, zout, koriander en komijn toe en bak nog een paar minuten. Strooi bloem erover en roer goed door elkaar. Voeg kokosmelk toe en laat de saus indikken. Serveer de saus over het pasteitje met daarnaast de saffraanrijst.

Serveertip

Kcal: 910 p.p.

bron: Sla Etcetera, nr. 2 mrt/apr 2001



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sarjenka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top