Pikante drumsticks

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 13-12-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
*zout en peper*8drumsticks*3teentjes knoflook*2spaanse pepers*2eetlepel boter*100ml olijfolie*1citroen
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
oven

Voorbereiding

Breng water met zout aan de kook en laat de drumsticks ca. min zachtjes koke.Pel de knoflook en was de pepers.Verwijder de zaad van de pepers en pureer de peper samen met de knoflook.Voeg de boter en de olijfolie toe aan de knoflookpuree en pers de citroen erboven uit.Breng op smaak met zout en peper.Maak inkepingen in de drumsticks en wrijf ze in met het mengsel.Laat de drumsticks afgedkt 1 nacht marineren

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200graden/hetelucht op 180 graden.Haal de drumsticks uit de marinade en leg ze in een ovenschaal.Bak de drumsticks midden in de oven in ongv.20 min. gaar.Kook de rest van de marinade ca.2 min. en serveer deze als saus

Serveertip

Lekker met gepofte aardappels

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten