Cappuccino van bospaddestoelen

  • Tussengerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 12-12-2004

Heerlijk tussengerecht.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
200 gr. bospaddestoeltjes,1/2 liter bouillon, sherry en 1/4 liter slagroom.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Wijnglazen

Voorbereiding

paddestoelen heel fijn snijden.
Bouillon op smaak brengen met sherry.
Room licht opkloppen.

Bereidingswijze

In wijnglas de zeer fijn gesneden paddestoelen daarop de met de sherry op smaak gebrachte bouillon (goed heet)en daarop de licht geslagen room.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

kroozend avatar
kroozend 01-11-2013

de paddestoelen rauw in de glazen doen of eerst bakken?

marmaas avatar
marmaas 22-11-2008

een zalig tussengerecht.Liefs,Margriet.

eitjes avatar
eitjes 05-02-2005

Steeds succes met deze "vreemde" Cappuccino.

naus_marijke avatar
naus_marijke 13-12-2004

Een heerlijk voor- ofwel tussengerecht,lijk mij dit en ik ga dit dan ook beslist maken!!! Groetjes,Marijke Naus

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten