Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

    Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

    Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper.
1 el citroensap.
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 198,30 kcal
Koolhydraten 1,32 g
Eiwitten 15,02 g
Vetten 14,65 g

Bereidingswijze

Meng de geitenkaas met de honing.
Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham
Rooster de pakketjes kort in een matig hete Koekenpan
Breng op smaal met olijfolie, citroensap en knoflook.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marianneoud avatar
marianneoud

Doorsturen

Home Recepten