1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2004

Ingrediënten 12 personen


12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper.
1 el citroensap.


Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham
Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham
Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham
Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de geitenkaas met de honing.
Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham
Rooster de pakketjes kort in een matig hete Koekenpan
Breng op smaal met olijfolie, citroensap en knoflook.

Tags, , ,



Deel dit recept

Reacties (21)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top