
12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper.
1 el citroensap.
Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!
Meng de geitenkaas met de honing.
Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham
Rooster de pakketjes kort in een matig hete Koekenpan
Breng op smaal met olijfolie, citroensap en knoflook.
jenny6 06-12-2016
Lijkt me heerlijk.........dank je
hschuurman 19-12-2013
Ga ik proberen met Kerst! Bedankt
hschuurman 19-12-2013
Ga ik proberen met Kerst! Bedankt
hschuurman 19-12-2013
Ga ik proberen met Kerst! Bedankt
hschuurman 19-12-2013
Ga ik proberen met Kerst! Bedankt