Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

  • Frans, Borrelhapje
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2004
  • Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

    Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

    Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper.
1 el citroensap.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de geitenkaas met de honing.
Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham
Rooster de pakketjes kort in een matig hete Koekenpan
Breng op smaal met olijfolie, citroensap en knoflook.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

jenny6 avatar
jenny6 06-12-2016

Lijkt me heerlijk.........dank je

hschuurman avatar
hschuurman 19-12-2013

Ga ik proberen met Kerst! Bedankt

hschuurman avatar
hschuurman 19-12-2013

Ga ik proberen met Kerst! Bedankt

hschuurman avatar
hschuurman 19-12-2013

Ga ik proberen met Kerst! Bedankt

hschuurman avatar
hschuurman 19-12-2013

Ga ik proberen met Kerst! Bedankt

Kitty121 avatar
Kitty121 23-12-2012

Gisteren hebben onze familie voor kerst gehad. Deze amuse vonden ze erg lekker. Het is echt een smaakbommetje, bedankt.

morien1 avatar
morien1 02-11-2010

Dit is weer zo``n "kleine moeite, groot effect" recept! Heerlijk!!!

tiscorry avatar
tiscorry 06-12-2009

die gaan we eens proberen ,bedankt

trix001 avatar
trix001 21-11-2008

Lijkt me een heerlijk hapje, bedankt!

hermien_kg avatar
hermien_kg 04-12-2006

Ook deze amuse heb ik gisteren tijdens de sinterklaasviering gemaakt en weer alom complimentjes. Bedankt. Hermien

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten