Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Amuse van Geitenkaas verpakt in Serranoham

Door: marianneoud

  • Frans
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 12-12-2004

Ingrediënten 12 personen


12 stukjes zachte geitenkaas van ca. 30 gr. 12 plakjes Serranoham
3 el olijfolie 2 tl honing 1 teentje knoflook, uit knijper.
1 el citroensap.



Leuk om te serveren of op een lepel, of leuk klein schaaltjes met prikkertje enz enz. De amuse kan je makkelijk een dag van te voren maken. Dus SUPER !!!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng de geitenkaas met de honing.
Omwikkel elk stukje geitenkaas met een plakje Serranoham
Rooster de pakketjes kort in een matig hete Koekenpan
Breng op smaal met olijfolie, citroensap en knoflook.

Tags, , ,



Deel dit recept

Reacties (21)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top