1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Tomatensoep
  5. tomatensoep

tomatensoep

Door: esther2009

  • Nederlands, Soep
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 11-12-2004

Ingrediënten 8 personen


1 liter zontomaatje,
1,5 liter water,
1 ui, fijn gesnipperd,
300 gr gekruid gehakt kleine balletjes,
hand vermicelli,
handje rijst,
6 a 7 laurierblaadjes,
1,5 zakje tomatensoep (evt. 2, proeven)


Verder heb je nodig


Snijplank,
kom,
soeppan,


Sneller kan niet (lekkerder ook niet).
Alles in de pan en zachtjes laten koken.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Maak gehaktballetjes van het gehakt,
snipper de ui,

Bereidingswijze

Alles door elkaar roeren en aan de kook brengen, nu zachtjes laten koken voor ca 1 uur. Regelmatig doorroeren.

Serveertip

Lekker met brood of als voorgerecht.
Na 1 dag is de soep nog lekkerder



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van esther2009
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top