Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Engelse keuken
  4. Applecrumble

Applecrumble

Door: schnuckie

  • Engels
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-12-2004

Ingrediënten 4 personen


200 gr. meel
100 gr. boter
90 gr. suiker
4 appels
kaneel



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Doe meel, boter en suiker in de Keukenmachine en snij dit tot een korrelig geheel. Snij de appels in schijfjes en verdeel ze in een ovenschotel. Strooi er iets kaneel over. Strooi het meelmengsel er over en schud de schaal zodat het mengsel zich zet. Verwarm dit een half uur in een oven van 180 C.
Serveer met warme custard (gele/vanille) vla of ongeklopte slagroom.

Serveertip

Er kunnen gewelde rozijnen en/of geschaafde amandelen aan de appels worden toegevoegd. Erg lekker is om caramel over de appels te gieten.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van schnuckie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top