1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Sinaasappelmousse

Sinaasappelmousse

  • Internationaal, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-12-2004

Ingrediënten 4 personen


2 sinaasappelen
3 eidooiers
150 gram suiker,
4 eetlepels Cointreaulikeur
1/4 liter slagroom


Verder heb je nodig


Kleine vormpjes


Sinaasappelmousse met Cointreaulikeur en slagroom

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


De sinaasappelen goed wassen en raspen. Daarna uitpersen. De eidooiers kloppen, het sinaasappelsap en de geraspte schil eraan toevoegen. De slagroom stijf kloppen en samen met de likeur erbij doen. Het mengsel in kleine vormpjes gieten en minstens 2 uur bewaren in het vriesvak.

Serveertip

Uit de vormpjes halen en serveren.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van princedirk


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van princedirk
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top