LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 07-12-2004
  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

  • LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

    LASAGNE MET SPINAZIE EN FETA

EEN ZEER SMAKELIJKE VEGETARISCHE LASAGNE!!

Deel dit recept

Ingrediënten 5 personen
450 g spinazie,gekookt en uitgelekt nootmuskaat zout en peper 2 el yoghurt 3 teentjes knoflook,gepeld en uitgeperst 1 eierdooier 200 g feta 225 g lasagnebladen voor de saus; 1,5 dl yoghurt 1ei 3 el parmezaanse kaas 3 tomaten,gewassen en in plakjes gesneden.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
1 oven.

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 190 graden.

Bereidingswijze

Doe spinazie,nootmuskaat zout,peper,yoghurt,eierdooier en verkruimelde feta in een kom en meng goed. Beboter een ovenschaal en leg laag om laag spinaziemengsel en lasagnebladen. De bovenste laag bestaat uit lasagnebladen.
Roer de yoghurt,het losgeklopte ei en de helft van de kaas door elkaar. Schep de saus over de lasagneschotel. Bedek het geheel met plakjes tomaat en strooi daarover de rest van de kaas. Bak het gerecht in het midden van de oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin.

Serveertip

Lekker met een tomatensalade.

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

smivla avatar
smivla 15-07-2018

Ik vond hem heel lekker, de rest wel aardig. Jammer dat ik de reacties nier vooraf had gelezen, dit is inderdaad te weinig voor 5 personen, eerder 2 of 3.

JordiG94 avatar
JordiG94 23-01-2016

Lekker! Heb m wel met gehakt gemaakt. In een beetje olie, met de knoflook en peper. Daarna in dezelfde pan de verse spinazie gesmolten. Ook heb ik in een paar lagen dunne plakjes roma tomaat gemaakt.

deboergerda avatar
deboergerda 28-01-2014

Lekker!

natasja333 avatar
natasja333 02-09-2011

heb hem net gemaakt, staat nu in de oven en is volgens mij heel lekker. Heb er wel beetje paturain doorheen gedaan en nog tomatensaus met pecorino knoflook smaak in gedaan. ruikt heerlijk!

elenna avatar
elenna 01-12-2010

lekker en makkelijk! Hij was wel een beetje zurig.. hadden jullie dat ook? En hij is eerder voor 2-3 personen..maaarrr zeker voor herhaling vatbaar!!

Kinggirl avatar
Kinggirl 02-04-2010

Heb het gister gemaakt, iedereen vond het lekker! De combinatie van (warme) feta en tomaat blijft lekker. Het was ook erg mooi van structuur, niet dat als je opschepte, alles in elkaar zakte. Ik ga het vaker maken!

scandinavel avatar
scandinavel 21-03-2010

Klinkt lekker! Ik heb je recept meegenomen voor als onze vegetarische vrienden een keer komen eten. Bedankt!

jessic avatar
jessic 09-01-2010

Dit wil ik van de week graag een keer gaan maken, bedankt!

vuurvindertje avatar
vuurvindertje 17-06-2009

Heerlijk ,maar je kan rustig 2x zoveel spinazie nemen!

fsmallegange avatar
fsmallegange 24-08-2008

Ik heb het gemaakt en het was zeer geslaagd. Ik heb nog wat zongedroogde tomaten door de vulling gedaan om deze een beetje meer pit te geven. Als hoofdgerecht vind ik het voor 5 personen wel weinig, wij hebben hem met z``n drieen met nog een salade er bij helemaal opgesmikkeld.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten