1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Knolselderij salade

Knolselderij salade

  • Nederlands, Salade
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-12-2004

Ingrediënten


Voor de saus:
4 eetlepels mayonaise.
4 eetlepels room of yoghurt.
1-2 eetlepels citroensap.
zout en peper.
Voor de salade:
250 gram fijngeraspte knolselderij.
250 gram fijngeraspte appel (zoet zuur).
50 gram grof gehakte walnoten.
4 schijven ananas klein gesneden.
Wat citroensap.


Verder heb je nodig


Rasp, kom.


Knolselderij salade
Knolselderij salade

Lekker recept en beslist anders dan de gekochte versie! Heel makkelijk te maken. Heerlijk bij een barbecue,succes verzekerd.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Zet alle ingredienten die je nodig hebt klaar, rasp de appel en de knolselderij en sprenkel er citroensap over.Hak de walnoten .Pers citroensap uit. Maak kleine blokjes van de schijven ananas.

Bereidingswijze

De ingredienten voor de saus goed doorelkaar roeren en vermengen met de ingredienten voor de salade. Het geheel afgedekt enkele uren laten staan.

Serveertip

Lekker als bijgerecht maar ook heel lekker op een toastje bij de borrel of gewoon op brood!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alidada


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alidada
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top