1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Engelse keuken
  5. Mushy Peas (doperwtenpuree)

Mushy Peas (doperwtenpuree)

Door: heleen61

  • Engels, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 06-12-2004

Ingrediënten 4 personen


1 knoflook teen
800g diepvries doperwten
100g room boter
4 tl creme fraiche
zout naar smaak


Verder heb je nodig


Pan

Mushy Peas (doperwtenpuree)
Mushy Peas  (doperwtenpuree)

Bron:Nigella Lawson

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Kook de knoflook (ongepeld)in een pan water. (koud opzetten)
Voeg wat zout toe, en kook dit 10 min.
Haal nu de knoflook eruit, en pers de inhoud, doe dit terug in de panen breng weer aan de kook.

Bereidingswijze

Voeg de doperwten toe en kook ze 5 min.
Giet de erwtjes af en doe ze in een keukenmachine.
Maak de erwtjes fijn, en voeg dan de boter toe. Ook dit weer fijn maken.
Nu de creme fraiche erbij en weer fijn maken.
De puree weer warm maken en evt, kruiden naar smaak.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van heleen61
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top