1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Garnalen
  5. Amuse van Garnalen op een lepel met knoflook

Amuse van Garnalen op een lepel met knoflook

Door: marianneoud

  • Frans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 05-12-2004

Ingrediënten 6 personen


100 gram Hollandse garnaaltjes olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngesneden 1 chilipeper. In kleine stukjes gesneden zout



Heel leuk om te serveren op een lepel, maar kan ook op een klein bordje met een stukje stokbrood.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de olie in een vuurvaste kom Voeg vervolgens de knoflook en het pepertje toe. Even laten sudderen en dan de garnalen erbij Voeg zout toe naar smaak. Kan je natuurlijk ook op een heel klein bordje serveren met een stukje stokbrood.



Reacties (2)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top