1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Reebiefstuk met calvadossaus

Reebiefstuk met calvadossaus

Door: engelenhaar

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-12-2004

Ingrediënten 4 personen


4 reebiefstukjes, 1 zakje jachtsaus, 2 1/2 dl calvados, 1 dl slagroom, 60 gr rookspek, 20 gr boter, 1 theel thijm, zout/peper.


Verder heb je nodig


Koekenpan, sauspan. **Poelierstip: vraag uw poelier naar eigengemaakte wildsaus**


Ontdek meer:

Voorbereiding

Spek kleinsnijden, reebiefstukjes bestrooien met thijm, zout en peper

Bereidingswijze

Bereid de saus volgens de gebruiksaanwijzing maar vervang water door de calvados en voeg de slagroom toe. Bak het spek uit in de Koekenpan. Voeg de boyer toe en verwarm dit. Bak de biefstukjes gedurende 3 tot 4 min. aan iedere kant.

Serveertip

Reebiefstukjes met saus, aardappelpureeschotel, gekookte sperziboontjes en tutti frutti.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van engelenhaar
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top