1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. zoete pasta met kaneel

zoete pasta met kaneel

  • Belgisch, Tussendoortje
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 29-11-2004

Ingrediënten


* een handvol verse pasta (je kan hem zelf maken of kopen in de supermarkt in het koelrayon)
* 1 el kaneel
* 1 el poedersuiker
* olie om te frituren in de wok of in de friteuse.



Lekker als snoepertje tussendoor voor kinderen of voor jezelf natuurlijk.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Frituur de pasta in hete olie gedurende 2-3 minuten tot ze goudkleurig zijn.
Haal de pasta uit de olie en leg even op een stukje keukenpapier om uit te lekken.
Meng de kaneel en poedersuiker bij elkaar en verstuif (met een zeefje of zo een speciaal ding om bloem mee te zeven) over de pasta.

Serveertip

Op een bord leggen en gezellig bij je op schoot nemen voor de tv met een tas warme chocomelk ...
Je kan door de pasta sliertje per sliertje op een vork te draaien en in de friteuse te droppen kleine hapjes maken. Als je een handvol pasta in de friteuse gooit dan krijg je een hele wirwar waar je stukjes van af kan breken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tuxie


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tuxie
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top