1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Kabeljauw
  6. Kabeljauw met pittige kerriesaus

Kabeljauw met pittige kerriesaus

Door: texelstroom

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 28-11-2004

Ingrediënten 4 personen


1 ui, in dunne ringen
2 el zonnebloemolie
1 rood pepertje, zonder zaadjes en in ringetjes
1 el fijngeraspte verse gemberwortel
1 pakje Campina room culinair a 200 ml
sap van 1/2 citroen
1 el kerriepoeder
versgemalen peper, zout
400 g kabeljauwfilet
1 el fijngeknipt bieslook



P.p. 1010 kJ/240 kcal, 20 g eiwit, 16 g vet, 4 g koolhydraten

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de uiringen in de hete olie mooi bruin. Neem ze uit de pan en bak het pepertje en de gemberwortel 2 min. op een halfhoog vuur. Schenk de room culinair en het citroensap erbij en voeg het kerriepoeder en peper en zout naar smaak toe. Breng alles aan de kook.
Leg de met peper en zout ingewreven vis in de saus en stoof hem in 8 min. gaar. Garneer met de uiringen en het bieslook.
Lekker met gekookte rijst en peultjes met worteltjes

Bron

C1000



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van texelstroom
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top