1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Curry
  5. Curry rundvlees

Curry rundvlees

Door: alijda

  • , Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 27-11-2004

Ingrediënten


Zout
peper
kerriepoeder
peterselie
wijnazijn
knoflook
laurier
uien
250 ml. magere yoghurt
700 gram mager rundvlees



WW recept 4personen 5 points per persoon

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Alle kruiden plus cayennepeper en gemberpoeder in een kom doen met de azijn.
Vlees in blokjes snijden en door het mengsel doen en zo minimaal 2 uur marineren.
De uien in een klein beetje boter glazig bakken, vlees erbij en aanbakken.
Vocht laten verdampen dan de yoghurt erbij.
2,5 uur laten stoven.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van alijda
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top