1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Goedkope en snelle keuken
  5. Pilaf met perzik

Pilaf met perzik

  • Goedkoop en snel, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 26-11-2004

Ingrediënten 4 personen


500 gr. hamlappen. 25 gr.boter. 4 eetl. ketjap. 1 eetl. sambal. 1 ui. 250 gr. champignons. 1 groot blik perziken. 1 groot blik tomatenpuree. 1 blik gepelde tomaten. 1 vleesbouillontablet.



Rijstgerecht

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snijd het vlees in blokjes. Snipper de ui.Champignons in plakjes.

Bereidingswijze

Bak vlees kort. Voeg ketjap, sambal en ui toe. Dan champignons erbij. Voeg tomatenpuree toe. Dan gepelde tomaten MET vocht toevoegen. Laat even doorkoken. Schep de perziken er door. Verkruimel bouillontablet er boven. Kook nog even door. Evt. binden met wat maizena.

Serveertip

Lekker met rijst en eventueel een salade.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mama67


Reacties (4)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van mama67
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top