1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Franse keuken
  5. Granite van appel en calvados

Granite van appel en calvados

Door: gastronoom2000

  • Frans, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-11-2004

Ingrediënten


125 ml Calvados, 125 ml Apfelkorn, 500 ml water, 100 ml water, 100 gram suiker, 200 ml appelsap



Een frisse granite van appel met calvados

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak van het water en de suiker een suikersiroop. Laat het geheel afkoelen en meng de overige ingredienten erdoor. Vries het geheel aan en roer hem om de 15 minuten los met een vork.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van gastronoom2000
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top