1. Home
  2. Recepten
  3. Aardappelen
  4. Zoete aardappelen
  5. Gepofte zoete aardappel
  6. Roodbaarsfilet met gepofte zoete aardappel en groenten

Roodbaarsfilet met gepofte zoete aardappel en groenten

  • Internationaal, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 24-11-2004

Ingrediënten 2 personen


2 roodbaarsfilets of andere witvis.
zakje viskruiden, 2 zoete aardappelen, knoflooksaus, groente om te roerbakken naar smaak, bv. rode paprika, broccoli, ui. Knoflook, ketjap of oestersaus, peper, zout.


Verder heb je nodig


Aluminiumfolie, oven


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven op 200 C. Was de aardappels schoon, en prik rondom gaatjes met een vork. Pak de aardappels in aluminiumfolie, leg ze in de oven, afhankelijk van de grootte 45 tot 55 minuten.
Was en droog de visfilets, kruid ze met de viskruiden.
Vis kan in de oven garen. Pak de vis apart in, in aluminiumfolie.
Snijd de groenten panklaar.

Bereidingswijze

Aardappels in de oven laten poffen voor 45 a 55 minuten.
Laatste 15 minuten de vis in de oven plaatsen.
Bak in het laatste kwartiertje de groenten in een beetje oestersaus of ketjap, knoflook, peper en zout.

Serveertip

Serveer knoflooksaus bij de aardappels.
Dit gerecht kan ook met rijst ipv aardappels.
Lekker met een frisse salade erbij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rennelies


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van rennelies
Tip van Smulweb
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top