1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. vurige chilli

vurige chilli

Door: marc_nicole

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 23-11-2004

Ingrediënten 4 personen


500 gram mager rundvlees, 1 laurierblad, zout, 2 kruidnagels, 2 uien, 1/2 bosje verse koriander, 1 groene en 1 rode paprika, 2 verse rode chillpepers, 4 eetlepels olie, groot blik gepelde tomaten in stukjes, peper, 1/4 theelepel kaneel, eventueel wat ingelegde kappertjes.



Tijdsintensief maar o zo lekker

Ontdek meer:

Voorbereiding

Bedek het vlees met water en kook het met zout, laurier, en kruidnagel in 5 kwartier gaar. Hak de uien fijn. hak de koriander fijn. Snijd de paprika in blokjes. Verwijder het zaad en de zaadlijsten uit de chillipeper en snijd deze fijn. Neem het vlees uit de pan en laat het 10 minuten rusten. Snijd het in stukken van 1 a 2 cm groot. Stoof de ui, de chillipeper en de paprika aan in de olie. Voeg het vlees toe, bak het aan en voeg de tomaten toe.Kruid met peper,zout en wat kaneel. Roer er de koriander en de eventuele kappertjes door.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marc_nicole
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top