Dorade met tuinkruiden

  • Afrikaans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 23-11-2004

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
600 gram doradefilets * 30 gram boter* 1 gegarneerd boeket * 30 gram bloem.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Laat de boter smelten. Leg er de vis op en laat even stoven. Voeg het gegarneerd boeket, peper en zout toe. Giet er een weinig water bij en laat verder gaar stoven. Neem de stukken vis uit de kookpan, zeef het kookvocht en bind met de bloem. Breng de saus op smaak met fijngesneden peterselie, dille en wat citroensap. Schik de vis op een schotel, overgiet met de saus en versier met peterselie.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten