Recept van mijn zoon Tim
Zet een puddingvorm weg met koud water,als de pudding goed doorgeroed is dan het water weggooien.
1.Roer de custard en de suiker door elkaar
2.Voeg 3 eetlepels melk toe en roer er een papje van.
3.Breng de rest van de melk aan de kook.
4.Haal de pan van het vuur en giet al roerende het papje in de pan.
5.Laat de pudding 1 minuut doorkoken onder goed roeren.
6.Giet de pudding in de lege puddingvorm.
7.Laat de pudding afkoelen.
Keer de pudding op een leeg bordje en begiet het met een chcoladesausje of een andere smaak.
henny 21-11-2004
Leuk! Dit maakte mijn moeder vroeger heel vaak! Zij deed er trouwens vaak ook nog wat vanillesuiker door. (Dit kan je heel goed zelf maken, een vanillestokje in een afgesloten pot met suiker bewaren, poosje laten staan en .... klaar voor gebruik!)