1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Ovenomelet

Ovenomelet

Door: tuxie

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-11-2004

Ingrediënten 2 personen


* 250g champignons
* 4 eieren
* 4 schijfjes brie
* scheutje melk
* peper, zout, nootmuskaat
* rozemarijn
* (facultatief)1/2 teentje knoflook



Lekker, snel, ideaal voor twee ... wat wil je nog meer!

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snij de champignons in stukken en bak ze gaar in de pan met wat verse rozemarijn en knoflook.
Giet de champignons in een ovenvaste schaal en bedek mat de schijven brie.
Klop de eieren in een kom los met wat melk, peper, zout en nootmuskaat. Giet ze over de champignons en kaas en zet in een voorverwarmde oven op 200? tot het ei gestold is (ong. 10 min.).

Serveertip

Een goed stuk op een bord scheppen en serveren met wat geroosterd brood.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van tuxie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top