chipolatapudding

  • Internationaal, Nagerecht
  • 10-20 min.

chipolatapudding met fruitcocktail ipv gekonfijte vruchtjes (vind ik niet lekker)

Deel dit recept

Ingrediënten 6 recipe.people
1/4 liter slagroom, 1/4 literblik fruitcocktail, 5 blaadjes gelatine, 2 eiwitten, 80 gr suiker, dopje marasquin aroma, zakje vanillesuiker.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
mixer, mengkom

Bereidingswijze

Eitwitten en salgroom (zonder suiker) stijfkloppen. Gelatine 10 minuten in koud water weken. Fruitcocktail laten uitlekken en vocht opvangen in een pannetje. Vocht + suiker+ vanillesuiker opwarmen. Glatine erbij en laten afkooelen. Slagroom en eiwitten in kom, voorzichtig vruchtjes en afgekoelde gelatinevocht erdoor rooeren. Als de vruchtjes niet meer zakken, massa overdoen in een puddingvorm. ca. drie uur laten opstijven in de koelkast.

Serveertip

Lekker kersttoetje (klein stukje als onderdeel van een grand dessert, met bijvoorbeeld ijs, pannetone (Italiaans kerstbrood), slagroom, chocolaatjes en vers fruit.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

mariette_th avatar

Doorsturen

Home Recepten