carpaccio van rundvlees met een meloensalade

  • Slanke keuken, Voorgerecht
  • 0-10 min.

carpaccio met een salade van meloen

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
250gr runderfilet,1eetl.korianderzaad,1eetl.rozemerijn,zout en peper uit de molen 1/2eetl.oregano.1zakje gemende sla,kwart galia meloen,kwart watermeloen,50gr pijnboompitten(licht geroosterd)balsamicoazijn.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
vijzel,grillpan, grote platte schaal.

Voorbereiding

-stamp de korianderzaadje in een vijzel en meng de rozemarijn,oregano, zout en peper er doorheen.
-strooi dit mengsel uit op een planken rol de runderfilet er doorheen
-bak het vlees ongeveer 5min in een zeer hete grillpan rondom bruin
- maak de meloen schoon en snij in blokjes,
-bak de pijnboompitten lichtbruin met wat olijfolie en mespuntje verse knoflook.

Bereidingswijze

-neem een schaal en leg hier de salade op meng er de meloen,pijnboompitten,en balsamicoazijn doorheen.
-snij het vlees in zeer dunne plakjes en leg op de salade.

Serveertip

lekker op een hete zomerdag met stokbrood of als voorgerecht.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ria6 avatar
ria6

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten