1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Salie-wijn.

Salie-wijn.

  • Belgisch,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-11-2004

Ingrediënten


-80gram salie.(verse).
-1liter witte of rode wijn.



Goed voor lijf en leden...en nog meer.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Maak de salie schoon ,was en laat uitlekken!

Bereidingswijze

-Voeg de salie toe aan 1 liter rode of
witte wijn.
-Laat 1 week trekken.
-Zeven.

Serveertip

-2 a 3 lepels na de maaltijd nemen.

-Te gebruiken bij;
-zwakte.
-psychische of intulectuele overspanning.
-zenuwachtigheid.
-aften(masseren met saliewijn.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top