1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Uien-wijn.

Uien-wijn.

Door: bezemsteeltje

  • Belgisch,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 16-11-2004

Ingrediënten


-100 a 150 gram uien.
-100gram honing.
-1fles witte wijn.


Verder heb je nodig


-rasp.
-zeef.
-mesje.


Eens iets anders en goed voor lijf en leden!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

-Schil de uien en rasp ze fijn.

Bereidingswijze

-Voeg de uien bij de witte wijn.
-Voeg de honing toe.
-Laat 14 dagen trekken.
-Filteren.

Serveertip

-Gebruik 3 a 4 lepels per dag.

-Hoedanigheden;
-opwekkend.
-desinfecterend.
-water en worm-afdrijvend.
-anti-reumatisch.
-anti-diabetisch.
-antibioticum.
-voorkomt en bestrijdt vorming van bloed-
klonters.



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bezemsteeltje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top