1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Ribkarbonade met tutti frutti en mosterdsaus

Ribkarbonade met tutti frutti en mosterdsaus

Door: jerusa

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2004

Ingrediënten 2 personen


2 ribkarbonades, 3 ons broccoli, scheut olijfolie, 8 aardappelen(of aardappelpuree voor 2 personen), 2 eetlepels grove mosterd, 200 tot 300 gr. tutti frutti



Een eenvoudige, maar lekkere zondagmaaltijd

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Karbonades aan beide zijden met peper en zout bestrooien. In de koekenpan een flinke scheut olijfolie doen en ze op een matig vuur in 10 minuten gaar bakken.
Ondertussen de aardappelen koken en de groente(broccoli).
De karbonades uit de pan nemen en warm houden. Mosterd en 100 ml van het welvocht van de tutti frutti toevoegen in de pan met de bakolie. Tutti frutti toevoegen en 2 minuten op hoog vuur laten meewarmen.Op smaak brengen met zout en peper.

Serveertip

Aardappelen(puree), broccoli en de karbonades over twee borden verdelen. Daarna het mosterdfruit en jus erover heen gieten.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jerusa
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top