1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Taai taai van Sintje

Taai taai van Sintje

  • Spaans, Tussendoortje
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 14-11-2004

Ingrediënten 4 personen


250 gram vloeibare honing - 1 ei = 350 gram bloem - 2 mespuntjes bakpoeder - 1 eetlepel speculaaskruiden - 1 theelepel gemalen anijszaad - 1 ei voor een glimmende kleur



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng de honing en het ei, voeg de overige ingredienten toe, kneed er een soepel deeg van en laat dit in de koelkast 1 uur opstijven. Rol het deeg op een met bloem bestoven werkvlak tot een 1 cm dikke lap uit en steek of snijd hier figuren uit. Doe de over taaitaai op een ingevette bakplaat en bak ze in een hete oven (200 ?C) in 10-15 minuten gaar. Voor een glimmende kleur kunt u er opgeklopt ei over strijken.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van luckyjo
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top