1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Griekse keuken
  5. Heerlijke FETA - KAAS met parika en tomaat uit de oven

Heerlijke FETA - KAAS met parika en tomaat uit de oven

  • Grieks, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-11-2004

Ingrediënten 4 personen


4 stukjes feta 1 groene paprika rode, zongerijpte tomaten oreganotabasco of zwarte peperolijfolie



Een eenvoudig maar smakelijk voorgerecht uit Griekenland. De gebakken Feta ? kaas is heerlijk met gebakken tomaat en krijgt een mediterraan smaakje dankzij de oregano en extra pit dankzij een scheutje tabasco.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

VERWARM DE OVEN VOOR OP CA. 180 GRADEN

Bereidingswijze

Doe de feta ? kaas in een ovenvaste schaal of in vier aparte schaaltjes (persoonlijk leuker). Schenk er de olijfolie over die je hebt aangelengd met een scheutje tabasco. Leg op de kaas een paar plakjes tomaat en een paar paprika ringen. Strooi er oregano over en bak de feta af in een voorverwarmde oven. De kaas moet warm maar niet gesmolten zijn. Controleer de kaas daarom regelmatig. Meestal is een baktijd van 10 tot 15 minuten voldoenden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marianneoud
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top