? 1 pot geroosterde paprika's (465 g)
? 1 pakje gemarineerde artisjokken (100 g)
? 1 pakje gegrilde aubergine (100 g)
? ca. 100 g zongedroogde tomaten in olie
? 2 bolletjes mozzarella (kaas, a 125 g)
? 1 courgette
? 2 eetlepels olijfolie
? 1/2 bakje verse walnootpesto (a 100 g)
? 1/4 zakje verse munt (a 15 g)
* cocktailprikkers
Een heerlijk vegetarisch hapje dat ik heb toegevoegd aan mijn recepten om morgen tijdens een diner te serveren als amuse.
* Laat de paprika's, artisjokken, aubergine en zongedroogde tomaatjes in een zeef goed uitlekken.
* Snijd de paprika's en aubergines in brede repen en wikkel ze om in repen gesneden mozzarella.
* Steek de rolletjes met een artisjok of tomaatje vast aan een cocktailprikker.
* Bak dunne, lange plakken courgette in olijfolie, besmeer ze met walnootpesto en strooi er verse munt over.
* Oprollen en vaststeken.
Recept is van http://www.ah.nl