1 pak macaroni ( mag spiraal zijn of eventueel een andere vorm ) 1 beker slagroom van 250mililiter. 1 bakje champions 2 dikke uien 1 dikke plak ham Italiaanse kruiden bieslook peper
Is te maken met het gewone keuken materiaal.
niets bijzonders nodig.
Macaroni in roomsaus. een italiaans recept dat naar eigen smaak aangepast kan worden. probeer gerust uit!!!
Die is eigenlijk niet nodig in dit geval.
Zet het water ( eventueel met een bouilionblok ) alvast op om de macaroni in te koken.
Snij ondertussen de dikke plak ham in kleine reepjes.
Snij ook met de champions in dunne schijfjes. snij de uien klein en fruit deze in hete (olijf) olie.
Roer er langzaam de gesneden hamreepjes bij en de champions erbij en laat het even sudderen.
Giet dit na ongeveer 10 minuten af met het bekertje slagoom en breng dit geheel op smaak met de italiaanse kruiden - peper - en bieslook.
Giet de macaroni af en roer de roomsaus over de macaroni en meng dit in zijn geheel door elkaar.
Serveren met een lekker glaasje wijn.
afwerking mag zelf bepaald worden
josianenijssen 11-11-2004
dit ga ik zeker proberen. Bedankt
jokewvg 11-11-2004
mmmlijkt me heerlijk!
Groetjes Joke.