1 teentje knoflook1 groene paprikabeetje komijnpoeder1 bosje peterselie
500 gr, half om half gehakt125 gr. mozzarella50 gr. paneermeelzoutpeper
2 tomaten2 eieren1 uiolie
Ach, het is weer eens iets anders als 'de bal', ook op oudejaarsavond lekker !
Verhit de oven voor op 180 graden.Vet een muffinvorm licht in met olie.Pel de ui en
de knoflook en hak ze fijn.Was de tomaten en de paprika, verwijder zaadjes en zaadlijsten
en snij ze in kleine blokjes.Was de peterselie en hak het fijn.Snij de mozzarella in
kleine blokjes.
Kneed gehakt, paneermeel, zout, peper, komijn, eieren en peterselie goed door elkaar.Meng
er de ui, knoflook, paprika, tomaten en mozzarella goed doorheen.Verdeel de gehaktmassa
over de muffinvormpjes en bak ze in 25 a 30 minuten gaar.
Serveer ze eventueel met een pittige tomatensaus en stokbrood, of gewoon als hapje bij de
borrel.Eet smakelijk !
apoton 06-01-2005
heb de gehakt muffins meegenomen en favo gezet.groetjes ton
anna_c_l 01-01-2005
lijkt me heel lekker, weer eens wat anders. Heb het meegenomen. Bedankt.
Anna
pastalady 10-11-2004
Ik heb je recept favoriet gezet!
bedankt...
Resi