1. Home
  2. Recepten
  3. Pilaf

Pilaf

  •  ,
  •  60-120 min.
  • Geplaatst op 09-11-2004

Ingrediënten 4 personen


1 pond varkensvlees, 1 pond uien, 1 teen knoflook, 3 eetlepels ketjap manis, 3 theelepels sambal oelek, blik tomatenpuree (140 g.), groot blik perzik op siroop, rijst


Verder heb je nodig


Kleine braadpan of hapjespan met deksel


Lekker en makkelijk te maken!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Vlees in kleine stukjes snijden en marineren in ketjap, sambal en knoflook.
Uien klein snijden en perzik ook, siroop perzik bewaren.

Bereidingswijze

In beetje boter uien lichtbruin bakken en even in een schaaltje doen, in dezelfde pan het gemarineerde vlees bakken.
Als het vlees lichtbruin is de gesn. uien, perziksiroop en de tomatenpuree erbij en alles even goed doorroeren, op een laag vuur met de deksel op de pan een uurtje zachtjes laten pruttelen.
Ong. 10 min. voor het opdienen de stukjes perzik toevoegen.

Serveertip

Met gekookte witte rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van itsmie


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van itsmie
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top