citroenschuim

  • Belgisch, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 08-11-2004

lekker om te eten , mmm...

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 gram kwark(plattekaas)
3 eieren
200 gram poedersuiker(bloemsuiker)
1 citroen(onbespoten!)
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
een grote kom
een eetlepel
een rasp
een houten lepel
een garde
een mixer
een maatbeker
4 schaaltjes

Voorbereiding

doe de kwark in de kom.
voeg 3 dooiers(eigeel)en de suiker toe.
roer goed met de garde.

Bereidingswijze

was de citroen. rasp de schil(alleen de gele buitenkant) boven de kom.klop de eiwitten tot schuim.schep het schuim bij de kwark.meng met de houten lepel alles voorzichtig door elkaar.giet dit mengsel in 4 schaaltjes. zet ze twee uur in de koelkast.

Serveertip

lekker voor de tv , of als nagerecht

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten