Pasta met zalm en roomkaas

  • Multi-cultureel, Hoofdgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-11-2004

Pasta met zalm en roomkaas

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
Tagliatelle
1 grote beker creme fraiche
1 potje Boursin
1 blikje zalm
diepvries spinazie
lente uitjes
paprika
bieslook
1 stukje diepvries zalm
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Kook de tagliatelle in 6 min. gaar.
Ondertussen creme fraiche in de pan, met de kruidenkaas mengen. De diepvries spinazie en de diepvries zalm (in blokjes) toevoegen. de uitjes, paprika snijden en toevoegen aan het recept. De zalm uit het blikje ontdoen van eventuele graatjes en prakken en vervolgens toevoegen. nog wat peper en zout erbij.

Serveertip

Salade met mozzarella, tomaten, olijven ed

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten