Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

  • Frans, Borrelhapje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-11-2004
  • Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

    Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

    Amuse van zalmrolletjes gevuld met spinazie en boursin

Echt een leuke amuse om te serveren. Staat enig op een lepel maar ook in een klein schaaltje met een prikkertje. Erg makkelijk om te maken en kan van te voren bereid worden

Deel dit recept

Ingrediënten 12 personen
100 gr gerookte zalm
klein handje spinazieblaadjes
half pakje Boursin beetjes bieslook fijngeknipt.
2 el creme fraiche
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng een Boursin 2 lepels creme frache en wat bieslooksnipper tot een smeuige, homogene mengeling.
Leg de plakjes zalm uit en leg er wat blaadjes spinazie in.
Leg nu de mengeling van de Boursin er op.
Rol de zalm op met behulp van bakpapier en leg de rollen, gewikkeld in het papier, enkele uren in de diepvriezer.
Even voor het serveren haalt u de rollade uit de diepvriezer en snijdt u er kleine rondjes van.
Leg de hapjes op een schotel en versier met enkele snippers sinaasappelschil of wat bierslook

Bron

Internet

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

RodeySeijkens avatar
RodeySeijkens 25-08-2014

www.eetvis.nl de lekkerste vis bij u thuis bezorgd! Voor 12.00 uur besteld is de volgende dag al in huis!

RodeySeijkens avatar
RodeySeijkens 25-08-2014

www.eetvis.nl de lekkerste vis bij u thuis bezorgd! Voor 12.00 uur besteld is de volgende dag al in huis!

Cakedroom avatar
Cakedroom 23-03-2011

Hallo, Ik ben dus opzoek na een paar smakelijk makelijke en wat voor het oog ook nog geweldig eruit ziet (y) nou deze voldoen wel aan me eisenpakket! Ik sla je recept op.. en ga hem binnenkort een maken! Dank je wel voor het delen!

Siemprebinnie avatar
Siemprebinnie 08-12-2010

Heb deze amuse afgelopen weekend gemaakt en ieder was heel enthousiast. Echt een topper! Voor de niet zalmliefhebbers heb ik de zalm vervangen door seranoham en de spinazie door basilicum. Mmmmm smullen!

adeline43 avatar
adeline43 13-12-2009

altijd lekker als borrelhapje/amuse tijdens feestjes of etentjes.Bedankt,neem ik mee.Groetjes,Adeline

shenkie avatar
shenkie 13-08-2009

klinkt heerlijk! neem deze ook mee

nell4ever avatar
nell4ever 12-08-2009

Super goed recept TIP: voor mensen die minder gecharmeerd zijn van zalm. Laat de slager 100 gram ham of kipfile (vleeswaren) iets dikker snijden en vul dit met het boursinmengsel.

smartha avatar
smartha 11-08-2009

Hoi Marianne, dit ga ik zeker eens proberen .Bedankt Martha

boursin avatar
boursin 01-07-2009

Nog zo``n lekker hapje met Boursin. Ik neem hem mee in mijn webgroep koken_met_boursin. Bedankt!

carodun avatar
carodun 27-08-2005

De rolletjes gemaakt voor een bruiloft. Ipv spinazie rucola gebruikt. Ze smaken heerlijk, zijn wel best moeilijk te rollen en snijden. Het snijden ging gemakkelijker met een electrisch mes. Misschien waren ze moielijker te rollen omdat we 200 g zalm hadden, het waren denk ik wat dikkere plakken? We hebben de rolletjes geserveerd op een schaal in gekleurde muffinvormpjes. Leuk!!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten