1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Peperonata-geitenkaas ciabatta

Peperonata-geitenkaas ciabatta

Door: novemberrain18

  • Italiaans, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-11-2004

Ingrediënten 4 personen


4 el olie met rode peper, 2 rode paprikas zaad verwijders in reepjes,2 gele paprikas zaad verwijderd in reepjes, 4 tl komijnzaad, zout en peper, 1 teentje knoflook geperst, 1 ciabattabrood, 1 rond geitenkaasje a 150 gram in 4 plakken, 1-2 el fijngesneden peterselie


Verder heb je nodig


Koekenpan, grill


De komijn geeft dit broodje een bijzonder middenoosters smaakje. Perfect bij geitenkaas

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verhit de olie in een koekenpan met een dikke bodem en bak hierin de paprikareepjes en komijnzaad op hoog vuur 2-3 minuten. Bestrooi royaal met zout en peper, draai het vuur laag en roer er de knoflook door. Laat dit onder af en toe omscheppen +/- 10 min. bakken tot de paprika aan de randen begint te kleuren. neem van het vuur en laat iets afkoelen. Verwarm de grill voor. Snij de ciabatta horinzontaal doormidden en halveer daarna in de breedte. Verdeel het paprikamengsel over de stukken brood en leg daarop de plakken geitenkaas. Schuif ze 2-03 min. onder de grill tot de kaas begint te borrelen. Bestrooi met peterselie



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van novemberrain18
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top