1. Home
  2. Recepten
  3. TOFUGEHAKT ALS KROEPOEKVULLING

TOFUGEHAKT ALS KROEPOEKVULLING

  •  ,
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 06-11-2004

Ingrediënten 2 personen


1 kleine prei1 klein blikje maiskorrelswokolie180 gram SoFine Tofu WokgehaktConimex Woksaus Sweet&Sour1 zak Kroepoek Naturel lange plakken


Verder heb je nodig


Wok


Kleine Oosterse hapjes, gevulde kroepoek.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de prei schoon en snijd deze in dunne ringetjes.Laat de maiskorrels uitlekken.Verhit een (klein) scheutje olie in een koekenpan of wok.Bak de tofugehakt 2 minuten.Voeg de prei en de maiskorrels toe en bak het geheel nog 2 minuten.Voeg de woksaus ( 8 tot 10 eetlepels ) toe en verhit het geheel nog 3 minuten.Breek de kroepoek in stukjes en gebruik de inhoud van de wok als vulling.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hansenwendy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hansenwendy
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top